4G/Wi-Fi kamera

Novo v ponudbi - IP kamera, ki deluje s SIM kartico !!

Tokrat vam predstavljamo novo IP kamero, s senzorjem resolucije 2MP, ki deluje s SIM kartico v omrežju 4G. S to kamero boste lahko nadzorovali tudi območja, kjer sicer ni internetnega dostopa. Kamera ima poleg tega še režo za vstavitev Micro SD kartice, na katero shrani posnetke, ki jih brez težav pregledujete z aplikacijo na mobilni napravi. Kamera ima vgrajen mikrofon, tako da boste nadzorovano območje ne le videli ampak tudi slišali!

S to IP kamero resnični "ni ovir" za varovanje hiše, delavnice ali področja, ne glede na njihovo lego.

Kamera poleg povezave v omrežje s SIM kartico oddaja tudi svoje brezžično Wi-Fi omrežje na katerega se priklopite z eno od prenosnih naprav in z uporabo računalniške aplikacije "Device manager" spreminjate različne nastavitve kot so: maska zasebnosti, območje proženja senzorja gibanja, nastavitve svetlobe, imena itd.

Več o podrobnosti kamere, vključno s podrobnostmi, video izrezkom, najdete na zavihku IP CCTV in nato izberete Wi-Fi kamere.

Spomnimo naj vas, da je kamera na voljo tudi v redni prodaji družbe Teo-Ten v njihovih trgovinah Teo-Ten Ljutomer in KA-EL Murska Sobota.

Nova aplikacija Partizan

Vse že obstoječe in bodoče nove uporabnike video nadzornih sistemov Partizan seznanjamo, da je na trg prispela nova aplikacija za mobilne naprave z operacijskih sistemom Android poimenovana "Partizan".
 
Kaj je novega?
To je popolnoma nova aplikacija, ki temelji na preprosti uporabi in uporabnosti. Zapisali bi lahko rek: " En Partizan. Ena aplikacija". Prenos v živo in delo z arhivom sta možna na enem zaslonu in v istem času s snemalnikom! Dodani so gumbi za nadzor PTZ kamer, vklop/izklop zvočnika, funkcija intercom in še več... Ko jo boste preizkusili več ne boste želeli druge aplikacije. Kot rezultat raziskav je bila za palikacijo izbrana najbolj udobna barvna lestvica za oči in sicer modro-bela kombinacija. Aplikacija je bila razvita in narejena v Evropi, po vseh evropskih varnostnih standardih in v sodelovanju z našim podjetjem je že v osnovi na voljo v Slovenskem jeziku. Jezik aplikacije se vam avtomatsko določi glede na izbran jezik vaše mobilne naprave. In to še ni vse....
 
Kaj sledi? Od sedaj naprej bo Partizan razvijal samo to aplikacijo za vse naprave in operacijske sisteme. V bližnji prihodnosti bo starejša aplikacija Partizan Device Manager 2.0 odstranjena s trga Play. Potem, ko bodo nove funkcije obstoječih aplikacij Device Manager (Cloud in W-Fi kit) dodane novi aplikaciji Partizan, bodo aplikacije "Partizan WiFi Kit" in aplikacija "Partizan Cloud" postopoma odstranjene. Leto 2019 je za nas leto inovacij.
 
Novo aplikacijo Partizan si lahko brezplačno prenesete na spodnji povezavi:
https://play.google.com/store/apps/details…

Nova serija žičnih video-domofonov !

Prispela je nova serija Myers žičnih video-domofonov. Izbirate lahko med eno, dvo ali štiri-stanovanjsko pozivno enoto z vgrajeno širokokotno kamero v povezavi z notranjo enoto v obliki zaslona na dotik. Notranja enota ima možnost vgradnje Micro SD kartice, kamor lahko shrani posnetke iz kamere zunanje pozivne enote, posname lahko video,.... Na notranjo enoto lahko dodatno priklopite dve video nadzorni kameri.

Več tudi na prodajhnih mestih družbe Teo-Ten v Ljutomeru in trgovini KA-EL v Murski Soboti.

Na voljo pa smo tudi na FB in Instagramu.

Razširitev ponudbe opreme za nadzor

Naši izdelki od sedaj na voljo tudi v trgovini TEO-TEN v Ljutomeru !!

Obveščamo vas, da smo v skladu s poslovnim sodelovanjem z družbo TEO-TEN d.o.o. zalogo video nadzornih kamer, snemalnikov in ostale opreme za varnost in nadzor objektov, sedaj razširili in jih lahko kupite tudi v trgovini TEO-TEN v Ljutomeru, Ulica V. prekomorske brigade 17. Izdelki vas že čakajo.

Za morebitna dodatna vprašanja ali pomoč pa vam je zmeraj na voljo ekipa družbe EyeSpy.

Video vsebine

Za lažjo namestitev in uporabo izdelkov Partizan smo za vas pripravili podporo v obliki video vsebin. V njih si lahko ogledate različne namestitve in konfiguracijo izdelkov Partizan. Video vsebine bomo sportno nadgrajevali.

Če imate kakšen predlog za video vsebino nam le-tega posredujte na našo spletno pošto info@eyespy.si in ga bomo z veseljem pripravili ter vam tako omogočili lažjo konfiguracijo in nastavitev naše opreme.

Z veseljem vam pomagamo tudi z nasveti, veselimo bomo vsakega vašega predloga ali vprašanja.

 

Pripravili smo video posnetek z prikazom nastavitve in konfiguracije Wi-Fi omrežja za IP nadzorno kamero IPO-2SP Wi-Fi.

https://www.youtube.com/watch?v=Tq1M1B9i7-U

 

Ekipa EyeSpy:)