Izdelki Partizan in Myers od sedaj na voljo v redni prodaji trgovine KA-EL v Murski Soboti !!

Z velikim veseljem vas obveščamo, da smo sklenili poslovno sodelovanje z družbo TEO- TEN d.o.o. in od sedaj naprej lahko video nadzorne kamere, snemalnike in ostalo opremo Partizan ter domofone Myers kupite v trgovini KA-EL v Murski Soboti, Obrtna ulica št. 44a. Za vas smo v trgovini uredili tudi demonstracijsko sobo, kjer si boste lahko delovanje snemalnikov, kamer in domofonov ogledali v živo !! Pri tem vam bo z nasveti, navodili in potrebnimi informacijami pomagalo prijazno osebje trgovine KA-EL Murska Sobota. Zato vabljeni na računalniški oddelek trgovine KA-EL po svoj video nadzorni komplet ali nov domofon, izdelki vas že čakajo.

Za morebitna dodatna vprašanja ali pomoč pa vam je zmeraj na voljo ekipa EyeSpy????.

 

 

NOVOST - Aplikacija za mobilne naprave "Device Manager 2.0" od sedaj tudi v Slovenskem jeziku

Vse uporabnike nadzorne opreme Partizan obveščamo, da smo v sodelovanju z proizvajalcem nadzorne opreme Partizan za vas pripravili prevod mobilne aplikacije "Device manager 2.0" v Slovenščino. Poleg tega je v zadnji posodobitvi aplikacije dodanih nekaj novih funkcij (iskanje naprave v LAN-u, brezžično dodajanje naprave v aplikacijo, ...). ...Se sprašujete kako v aplikaciji nastavite Slovenski jezik? Preprosto! Če imate operacijski sistem vaše mobilne naprave nastavljen na Slovenski jezik, ga aplikacija preprosto povzame in se avtomatsko preklopi na izbani jezik.
Obenem vas obveščamo, da je v pripravi že nova aplikacija za mobilne naprave, ki bo predvidoma na voljo konec leta in bo postregla z več novostmi, med drugim bo že ob izidu vsebovala Slovenski jezik. Več o tem v prihodnje....
Slikovno predstavitev aplikacije si oglejte v priloženi fotogaleriji.

Vaša ekipa Eye Spy

 

Zaključek sejma Adria Security Summit

Sejem Adria Security Summit je končan. Družba Partizan s partnerji, je prejela priznanje in plaketo za srebrnega sponzorja sejma.
Ekipa podjetja EyeSpy, kot uradni distributer izdelkov Partizan v Sloveniji, je bila del ekipe na sejmu. Zahvaljujemo se vsem poslovnim subjektom, ki so se ustavili pri našem razstavnem prostoru in s katerimi smo opravili pogovore. Veselimo se morebitnega poslovnega sodelovanja.

 

Značilnosti in funkcionalnosti novih kamerah Partizan, resolucije 8MP in ločljivosti Full HD 4K

Nove video kamere Partizan, resolucije 8MP z ločljivostjo 4K (3840x2160) imajo poleg visokokakovostnih posnetkov (barve, jasnosti, nočne vidljivosti) in standardnih funkcij (samodejno ostrenje, e-poštna obvestila, POE napajanje itd.), veliko uporabnih in prijetnih funkcij:

  1. PID (Perimeter Intrusion Detection - zaznavanje vdora perimetra)

Ta funkcija je namenjena odkrivanju gibanja v izbranem območju. V bistvu gre za detektor gibanja, vendar z naprednimi nastavitvami in boljšim skeniranjem zaščitenega območja. Ko nov objekt vstopi v dodeljeno cono, uporabnik prejme obvestilo. Objekt in potek njenega gibanja se prikažejo z grafično podobo na zaslonu.

  1. LCD (Line Crossing Detection - linijska križna zaznava)

Kamera pošlje alarmno sporočilo v trenutku, ko predmet prečka črto, določeno v sistemu - priročno rešitev za nadzor tako za omejena območja dostopa kot za odprte površine. Tako kot v prejšnji možnosti, bo predmet in potek njenega gibanja prikazan z grafično podobo na zaslonu.

  1. SOD (Stationary Object Detection - zaznavanje stacionarnih objektov)

Ta funkcija vam omogoča, da lahko določite nov statični objekt na izbranem območju, kot tudi, da si kamera zapomni manjkajoči objekt. Na primer, ko opazujete javne prostore ali trgovine, lahko najdete tako krajo blaga kot tudi morebitne nevarne predmete. V primeru alarma sistem grafično označuje potrebne elemente na sliki.

  1. PD (Pedestrian Detection - zaznavanje pešcev)

Ta funkcija se uporablja za identifikacijo pešcev na prometnih področjih.

  1. FD (Face Detection - zaznavanje obrazov)

Sistem zazna obraze na posnetkih kamere, kar bistveno poenostavi njihovo naknadno iskanje v arhivu.

  1. CC (Cross counting - navzkrižno štetje).

Funkcija »Cross counting« se uporablja za izračun števila prečkanj navidezne črte, ki jo določite na nadzorovanem območju. Na primer: na vhodu v pisarno, vstop v objekt ipd. Število prečkanj (vhod, izhod in skupno število) se prikaže na števcu. Zelo priročen dodatek k vsem tem funkcijam je grafična oznaka opozorilnih obvestil (objektov in pot njihovega gibanja) na monitorju.

Zahvaljujoč tej razširjeni funkcionalnosti lahko video kamero popolnoma integrirate v sistem »Safe City« ali pa se uporabi za posebne projekte. Namenjena je za uporabo tako pri varnostni službah, policiji kot tudi bolj zahtevnim domačim uporabnikom.

Storitev Partizan Cloud

Storitev »Partizan Cloud« ali prevedeno v Slovenščino »Partizan oblak« je sistem video nadzora, ki zahteva samo kamero in internet. Storitev deluje na način, da se prek omrežja povežete z oddaljenim "virtualnim snemalnikom", kjer se videoposnetek obdela in shrani na posebej zavarovanem strežniku, dostop do njega pa imate samo vi kot lastnik računa. Lokalne naprave za snemanje: DVR-ji s trdim diskom ali pomnilniške kartice niso potrebni.

EyeSpy
Melinci 41
9231 Beltinci

E-mail: info@eyespy.si

Telefon: +386 41 711 341

Telefon: +386 2 54 22 492

Kontakt: Tomislav Zver