Nova pridobitev - Robotska kamera

Pri nas od sedaj na voljo tudi notranja robotska videonadzorna kamera IPH-1SP-IR 1.0 Cloud Robot.  Ta kamera je odlična izbira za vzpostavitev nadzornega sistema v stanovanju, hiši ali majhni pisarni. Kamera je opremljena z modernim slikovnim senzorjem, ki omogoča video snemanje v ločljivosti 1.0 MP in širokokotnim objektivom. Kamera ima vgrajene tudi IR led luči, ki ji omogočajo vidnost in kvalitetno zajemanje posnetka tudi ob slabši svetlobi/temi do 10 metrov. Kamera ima režo za vgradnjo microSD kartice (do 128Gb - ni priložena v kompletu), kamro lahko posnetke shranite.

Kamero lahko s pomočjo programske opreme upravljate na daljavo, lahko jo premikate vodoravno in navpično. Kamero lahko zavrtite pod kotom 355° vodoravno in 120° navpično.

Vgrajeni mikrofon v robotski kameri vam omogoča, da na mestu zajemanja video posnetka zajamete tudi zvok ali poslušate kaj se v prostoru dogaja. Dodatno vgrajen zvočnik v kameri vam omogoča tudi t.i. intercom funkcijo, kar pomeni dvosmerno komunikacijo. Ta model podpira tudi brezžično komunikacijsko tehnologijo s pomočjo katere kamero enostavno dodate v vaše brezžično omrežje. V kompletu z robotsko kamero prejmete tudi napajalnik, montažni nosilec in uporabniški priročnik za hitro namestitev v Cloud ali Device Manager aplikacijo za upravljanje video nadzornih kamer Partizan.

Izdelki Partizan in Myers od sedaj na voljo v redni prodaji trgovine KA-EL v Murski Soboti !!

Z velikim veseljem vas obveščamo, da smo sklenili poslovno sodelovanje z družbo TEO- TEN d.o.o. in od sedaj naprej lahko video nadzorne kamere, snemalnike in ostalo opremo Partizan ter domofone Myers kupite v trgovini KA-EL v Murski Soboti, Obrtna ulica št. 44a. Za vas smo v trgovini uredili tudi demonstracijsko sobo, kjer si boste lahko delovanje snemalnikov, kamer in domofonov ogledali v živo !! Pri tem vam bo z nasveti, navodili in potrebnimi informacijami pomagalo prijazno osebje trgovine KA-EL Murska Sobota. Zato vabljeni na računalniški oddelek trgovine KA-EL po svoj video nadzorni komplet ali nov domofon, izdelki vas že čakajo

Za morebitna dodatna vprašanja ali pomoč pa vam je zmeraj na voljo ekipa EyeSpy.

 

 

NOVOST - Aplikacija za mobilne naprave

Vse uporabnike nadzorne opreme Partizan obveščamo, da smo v sodelovanju z proizvajalcem nadzorne opreme Partizan za vas pripravili prevod mobilne aplikacije Device manager 2.0 v Slovenščino. Poleg tega je v zadnji posodobitvi aplikacije dodanih nekaj novih funkcij (iskanje naprave v LAN-u, brezžično dodajanje naprave v aplikacijo, ...). Se sprašujete kako v aplikaciji nastavite Slovenski jezik? Preprosto! Če imate operacijski sistem vaše mobilne naprave nastavljen na Slovenski jezik, ga aplikacija preprosto povzame in se avtomatsko preklopi na izbani jezik.
Obenem vas obveščamo, da je v pripravi že nova aplikacija za mobilne naprave, ki bo predvidoma na voljo konec leta in bo postregla z več novostmi, med drugim bo že ob izidu vsebovala Slovenski jezik. Več o tem v prihodnje....
Slikovno predstavitev aplikacije si oglejte v priloženi fotogaleriji.

Vaša ekipa Eye Spy

 

Zaključek sejma Adria Security Summit

Sejem Adria Security Summit je končan. Družba Partizan s partnerji, je prejela priznanje in plaketo za srebrnega sponzorja sejma.
Ekipa podjetja EyeSpy, kot uradni distributer izdelkov Partizan v Sloveniji, je bila del ekipe na sejmu. Zahvaljujemo se vsem poslovnim subjektom, ki so se ustavili pri našem razstavnem prostoru in s katerimi smo opravili pogovore. Veselimo se morebitnega poslovnega sodelovanja.