NOVO - YouTube kanal

alt

Predstavljamo vam uporaben in zanimiv YouTube kanal proizvajalca CCTV opreme Partizan.

YouTube kanal "Partizan Global" vsebuje veliko zanimivih in koristnih videoposnetkov o izdelkih Partizan in Myers!

YouTube kanal vsebuje:

  • preglede in predstavitve opreme;
  • priročnike za namestitev opreme;
  • priročnike za nastavitev opreme;
  • in najpomembnejše - posnetke in delovanje CCTV kamer.

Video pregledi vam bodo pomagali izbrati pravo kamero za vaš objekt. Ni vam treba ugibati kakšno sliko prikazuje izbrani model CCTV kamere, lahko samo pogledate naš kanal in si pogledate realno dnevno ali nočno sliko iz določenega tipa video nadzorne kamere. Prav tako podrobno in korak za korakom se lahko seznanite kako namestiti in konfigurirati sistem.

Zato se naročite na naš YouTube kanal in bodite sproti obveščeni o novih posnetkih, všečkajte, pustite komentarje.

YouTube kanal "Partizan Global": https://www.youtube.com/channel/UChpNAjzYOmXk96WBho_KO1Q 

 

Nova Cubic kamera s PIR senzorjem

NOVO V PONUDBI !!
Cubic kamera s PIR senzorjem.
Prejeli smo novo pošiljko kamer Partizan, model IPC-2SP-IR z vgrajenim PIR senzorjem in močno LED lučjo. V kameri, katera se ponaša z resolucijo 2MP je vgrajen PIR senzor in močna LED luč, poleg tega pa seveda še IR led diode, zvočnik/mikrofon in sirena, ki se vklopi ob zaznavi premikanja na PIR senzorju. V kameri sta tako združeni video nadzorna funkcija in alarm!! Kamera podpira POE napajanje ali napajanje prek adapterja (ni vključen v kompletu), lahko se jo priklopi na snemalnik, doda v aplikacijo Partizan, možno je v njo vstaviti MikroSD kartico.....Opis bi bil predolg, če bi naštevali vse funkcije, ki jih ima kamera, zato smo za vas pripravili dve video prezentaciji, ki prikazujeta delovanje kamere in njeno nastavitev....

 

Video prezentaciji najdete v zavihku "video vsebine".

Nova aplikacija Partizan

Vse že obstoječe in bodoče nove uporabnike video nadzornih sistemov Partizan seznanjamo, da je na trg prispela nova aplikacija za mobilne naprave z operacijskih sistemom Android poimenovana "Partizan".
 
Kaj je novega?
To je popolnoma nova aplikacija, ki temelji na preprosti uporabi in uporabnosti. Zapisali bi lahko rek: " En Partizan. Ena aplikacija". Prenos v živo in delo z arhivom sta možna na enem zaslonu in v istem času s snemalnikom! Dodani so gumbi za nadzor PTZ kamer, vklop/izklop zvočnika, funkcija intercom in še več... Ko jo boste preizkusili več ne boste želeli druge aplikacije. Kot rezultat raziskav je bila za aplikacijo izbrana najbolj udobna barvna lestvica za oči in sicer modro-bela kombinacija. Aplikacija je bila razvita in narejena v Evropi, po vseh evropskih varnostnih standardih in v sodelovanju z našim podjetjem je že v osnovi na voljo v Slovenskem jeziku. Jezik aplikacije se vam avtomatsko določi glede na izbran jezik vaše mobilne naprave. In to še ni vse....
 
Kaj sledi? Od sedaj naprej bo Partizan razvijal samo to aplikacijo za vse naprave in operacijske sisteme. V bližnji prihodnosti bo starejša aplikacija Partizan Device Manager 2.0 odstranjena s trga Play. Obstoječe funkcije trenutnih aplikacij Device Manager (Cloud in W-Fi kit) so že dodane novi aplikaciji Partizan, kot tudi aplikacije "Partizan WiFi Kit" in aplikacija "Partizan Cloud", zato te od 1. 10. 2019 ne bodo imele več podpore/posodobitev.

Novo aplikacijo Partizan si lahko brezplačno prenesete na spodnji povezavi:
https://play.google.com/store/apps/details…

Nova serija žičnih video-domofonov !

Prispela je nova serija Myers žičnih video-domofonov. Izbirate lahko med eno, dvo ali štiri-stanovanjsko pozivno enoto z vgrajeno širokokotno kamero v povezavi z notranjo enoto v obliki zaslona na dotik. Notranja enota ima možnost vgradnje Micro SD kartice, kamor lahko shrani posnetke iz kamere zunanje pozivne enote, posname lahko video,.... Na notranjo enoto lahko dodatno priklopite dve video nadzorni kameri.

Več tudi na prodajhnih mestih družbe Teo-Ten v Ljutomeru in trgovini KA-EL v Murski Soboti.

Na voljo pa smo tudi na FB in Instagramu.

Razširitev ponudbe opreme za nadzor

Naši izdelki od sedaj na voljo tudi v trgovini TEO-TEN v Ljutomeru !!

Obveščamo vas, da smo v skladu s poslovnim sodelovanjem z družbo TEO-TEN d.o.o. zalogo video nadzornih kamer, snemalnikov in ostale opreme za varnost in nadzor objektov, sedaj razširili in jih lahko kupite tudi v trgovini TEO-TEN v Ljutomeru, Ulica V. prekomorske brigade 17. Izdelki vas že čakajo.

Za morebitna dodatna vprašanja ali pomoč pa vam je zmeraj na voljo ekipa družbe EyeSpy.