• 1.0Mp, 1/4'' OmniVision, 0.5 Lux, f=2,8mm,
  • 4 v 1 (AHD+TVI+CVI+CVBS), AHD-M (1280x720)@25fps; analogni: 1300 TVL. Izbor delovnega načina.
  • IR-območje - 20m, AGC, AWB, BLC, DNR, WDR, 3-osno nastavljanje, DC12V/500 mA, 300g, Ø94x69mm, + 10°C ~ + 50°C, IP44.

Ta model kamere bo postal odlična izbira, če iščete preprosto, vendar zanesljivo rešitev za video nadzor v zaprtih prostorih. Kamera ima ločljivost 1,0 Mp in je opremljen z 1/4 "SOI matrico proizvajalca iz Tajvana z dobro kakovostjo slike v vseh pogojih osvetlitve. Kamera je opremljena z 24 IR LED diodami za nočni video nadzor, ki omogočajo pridobotev enobarvne sliko na razdalji do 20 metrov z vidnim kotom 60°.
Nočni način se samodejno preklopi. Objektiv kamere ima fiksno goriščno razdaljo f=2,8 mm in zagotavlja največjo kakovost slike na razdalji približno 3 metra. Kamera podpira 4 načine delovanja, kot so AHD, TVI, CVI, Analog in je popolnoma združljiva z analognimi DVR-ji vseh standardov.
Delovna temperatura kamere je od +10 do +50°C.

Notranja AHD kamera Partizan s sensorjem 1/4 v DOME ohišču

Partizan AHD Camera
Slikovni sensor - 1/4" SOI.
Resolucija - 1.0 Mp.
Leča - 3.6 mm.

Video vsebine

Tukaj najdete video posnetke s prikazom različnih nastavitev in konfiguracij kamer Partizan na računalniku in aplikaciji vaše prenosne naprave.

1. Nastavitev in konfiguracija IP Wi-Fi kamere IPO-2SP Wi-Fi

 https://www.youtube.com/watch?v=Tq1M1B9i7-U

2. Nastavitev in konfiguracija robotske kamere IPH-1SP-IR z aplikacijo na mobilnih napravah. Na spodnji povezavi je predstavljena Wi-Fi konfiguracija naprave s sistemom Android, pripravljena pa je za delovanje tudi s sistemi iOS in nastavite poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=abnfGkL-2-4&feature=youtu.be

3. Nastavitev in konfiguracija 4G kamere Partizan IPO-2SP 4G/Wi-Fi z uporabo nove aplikacije Partizan za mobilne naprave. Predstavitev je narejena na mobilni napravi s platformo Android, na mobilnih napravah s platformo iOS poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=YkxNYW5XJe0

4. Nastavitev in konfiguracija Wi-Fi seta, njegova konfiguracija na mobilno napravo in na program CMS za Windows.

https://www.youtube.com/watch?v=Htt62zmcl-E&t=203s

 

5. Predstavitev delovanja Cubic kamere IPC-2SP-IR s PIR senzorjem

 

 

Partizan Software

Stran, na kateri najdete programsko podporo za upravljanje z vašim video nadzornim sistemom na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Programe si lahko brezplačno snamete in namestite na povezavi:

http://apps.partizan.global/

 

Navodila za program snemalnika, navodila za montažo in ostale podrobnosti za vašo napravo najdene na spodnji povezavi v obliki .pdf datotek, katere si brezplačno prenesete s  povezave:

http://manuals.partizan.global/