• 2.0Mp, 1/2.8" Full HD Sony Ultra, 0.01 Lux, f = 2.8-12mm, 4 v 1 (AHD+TVI+CVI+CVBS),
  • AHD-H (1920x1080)@25fps; analogni: 1300 TVL. Izbira načina delovanja.
  • IR-območje - 40m, AWB, AGC, BLC, DWDR, DC12V/500mA,
  • 750g, Ø84h128 mm, - 40 ° C ~ + 60 ° C, IP66, ohišje z zaščito kabla.

To je odlična kamera za zanesljiv nadzor okolice z dobro kakovostjo videa z varifokalnim objektivom. Kamera ima vgrajeno 1/2,8"Full HD Sony Ultra (Japonsko) matrico z ločljivost 2,0 Mp (Full HD 1080p). Leča kamere je varifokalna, kar pomeni, da ima spremenljivo goriščno razdaljo, ročno nastavljivo od 2,8 do 12 mm. S to lečo kamere lahko nastavite široki kot slike z razdaljo približno 3 metre ali ozek kot z razdaljo približno 15 metrov. Infrardeča osvetlitev z 42 svetlečimi diodami vam omogoča, da dobite jasno sliko na razdalji do 40 metrov v temi. Ohišje kamere je popolnoma zaščiteno pred prahom in vlago, kamera pa deluje v temperaturnem območju od -40° C do +60° C.

Kamera podpira štiri tehnologije prenosa video signala (AHD, CVBS, TVI, CVI). Zaradi uporabe teh tehnologij je kamera univerzalna, saj lahko deluje s katero koli vrsto analognega DVR-ja in je tako primerna za delovanje z kamerami drugih proizvajalcev ali za posodobitev vašega video nadzornega sistema.

Zunanja AHD kamera Partizan s sensorjem 1/2.8

HD video posnetek kamere Partizan z 2.0 Mp in senzorjem 1/2.8" Sony Ultra, posnet v dnevnem in nočnem času.

Modeli kamer z istim Sony Ultra senzorjem:
COD-454HM FullHD 3.4
COD-VF4HQ SF FullHD 1.0
COD-VF3CH FullHD 3.4
COD-VF4HQ FullHD 1.0

Video vsebine

Tukaj najdete video posnetke s prikazom različnih nastavitev in konfiguracij kamer Partizan na računalniku in aplikaciji vaše prenosne naprave.

1. Nastavitev in konfiguracija IP Wi-Fi kamere IPO-2SP Wi-Fi

 https://www.youtube.com/watch?v=Tq1M1B9i7-U

2. Nastavitev in konfiguracija robotske kamere IPH-1SP-IR z aplikacijo na mobilnih napravah. Na spodnji povezavi je predstavljena Wi-Fi konfiguracija naprave s sistemom Android, pripravljena pa je za delovanje tudi s sistemi iOS in nastavite poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=abnfGkL-2-4&feature=youtu.be

3. Nastavitev in konfiguracija 4G kamere Partizan IPO-2SP 4G/Wi-Fi z uporabo nove aplikacije Partizan za mobilne naprave. Predstavitev je narejena na mobilni napravi s platformo Android, na mobilnih napravah s platformo iOS poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=YkxNYW5XJe0

4. Nastavitev in konfiguracija Wi-Fi seta, njegova konfiguracija na mobilno napravo in na program CMS za Windows.

https://www.youtube.com/watch?v=Htt62zmcl-E&t=203s

 

5. Predstavitev delovanja Cubic kamere IPC-2SP-IR s PIR senzorjem

 

 

Partizan Software

Stran, na kateri najdete programsko podporo za upravljanje z vašim video nadzornim sistemom na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Programe si lahko brezplačno snamete in namestite na povezavi:

http://apps.partizan.global/

 

Navodila za program snemalnika, navodila za montažo in ostale podrobnosti za vašo napravo najdene na spodnji povezavi v obliki .pdf datotek, katere si brezplačno prenesete s  povezave:

http://manuals.partizan.global/