Zaslon na dotik: 7,0 "TFT
Ločljivost: 1024x800
Podpora pozivnih enot, CCTV kamere: Podpira dve klicni plošči in dve CCTV kameri
Podpora dodatnih monitorjev (domofon), kos .: 4
Material ohišja: kovina
Delovna temperatura (° C): +10 - +50
Shranjevanje fotografije/videa: + / + (na SD kartici)
Velikost, mm: 237.9x144.1x19.5
Podprti jeziki v meniju: angleški, slovaški, češki, poljski, ruski

Dodatne prednosti:

- 1-letna garancija
- podpira interkom funkcijo
- nadzor elektronske ključavnice

Komplet video domofona znamke Myers je elegantna in funkcionalna rešitev za dom, delavnico ali pisarno. Sestavljata ga notranja enota v obliki 7-palčnega barvnega zaslona na dotik, ki omogoča enostavno upravljanje in prepoznavanje obiskovalcev, medtem ko podpora za SD pomnilniško kartico omogoča snemanje fotografij in videoposnetkov obiskovalcev tudi v vaši odsotnosti. Za dodatno raven udobja in varnosti lahko nanj priključite skupno dve zunanji klicni plošči in dve CCTV kameri. Druga komponenta sistema je zunanja klicna plošča z vgrajeno video kamero visoke ločljivosti, mikrofonom in zvočnikom. Zaradi ločljivosti kamere 1.3MP in kotom gledanja kamere 130° horizontalno in 83° vertikalno ter ob pomoči infrardeče svetlobe, videokamera na pozivnem panelu snema tudi v popolni temi. Ohišje zunanje enote je narejeno iz trpežne kovine in ​​ima zaščito pred prahom, vlago in ekstremnimi zunanjimi temperaturami. Zunanjo in notranjo enoto video domofona je potrebno povezati z kablom in vaš video domofon je sestavljen. Na sistem lahko vežete tudi elektronsko ključavnico vhodnih ali dvoriščnih vrat in ob pozivu z zunanje enote preprosto s pritiskom na notranji enoti obiskovalcem ali domačim odprete vrata pri pozivni enoti. Sistem je mogoče kombinirati z različnimi barvami in serijami zunanjih enot (eno, dvo ali več stanovanjskimi), s čimer si lahko vaš nov video domofon prilagodite po svojih željah.

Video vsebine

Tukaj najdete video posnetke s prikazom različnih nastavitev in konfiguracij kamer Partizan na računalniku in aplikaciji vaše prenosne naprave.

1. Nastavitev in konfiguracija IP Wi-Fi kamere IPO-2SP Wi-Fi

 https://www.youtube.com/watch?v=Tq1M1B9i7-U

2. Nastavitev in konfiguracija robotske kamere IPH-1SP-IR z aplikacijo na mobilnih napravah. Na spodnji povezavi je predstavljena Wi-Fi konfiguracija naprave s sistemom Android, pripravljena pa je za delovanje tudi s sistemi iOS in nastavite poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=abnfGkL-2-4&feature=youtu.be

3. Nastavitev in konfiguracija 4G kamere Partizan IPO-2SP 4G/Wi-Fi z uporabo nove aplikacije Partizan za mobilne naprave. Predstavitev je narejena na mobilni napravi s platformo Android, na mobilnih napravah s platformo iOS poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=YkxNYW5XJe0

4. Nastavitev in konfiguracija Wi-Fi seta, njegova konfiguracija na mobilno napravo in na program CMS za Windows.

https://www.youtube.com/watch?v=Htt62zmcl-E&t=203s

 

5. Predstavitev delovanja Cubic kamere IPC-2SP-IR s PIR senzorjem

 

 

Partizan Software

Stran, na kateri najdete programsko podporo za upravljanje z vašim video nadzornim sistemom na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Programe si lahko brezplačno snamete in namestite na povezavi:

http://apps.partizan.global/

 

Navodila za program snemalnika, navodila za montažo in ostale podrobnosti za vašo napravo najdene na spodnji povezavi v obliki .pdf datotek, katere si brezplačno prenesete s  povezave:

http://manuals.partizan.global/