• Podpira 24 kanalov 5.0 Mp (2592 x 1944)@25 fps, 32 kanalov 4.0 Mp (2048 x 1536), 32 kanalov 2.0 Mp (1920x1080)@25 fps,
  • ONVIF, H.264/H.265. Video izhod: HDMI, VGA. 8xSATA do 4Tb (brez HDD-ja), 1x eSATA, 2xUSB 2.0. Avdio vhodi / izhodi: 0/0, alarmni vhodi / izhodi: 16/4. Ethernet 10/100/1000Mbit, FTP,
  • IR daljinski upravljalnik, miška, vključena programska oprema CMS, WinXP/Vista/7/8/iOS/Android. Napajanje: AC220V.
  • Programska podpora: Partizan Device Manager (PC/Android/iOS), Partizan CMS, Partizan Cloud Storage, Partizan ACM.

V ta večnamenski IP DVR lahko priključite do 24 video kamer z ločljivostjo 5,0 MP.

Vsi video nadzorni kanali so hkrati zapisani v napravi v realnem času. Izbiranje med štirimi načina snemanja - 24 ur, alarm, gibanje ali urnik - omogočajo, da v vsakem časovnem obdobju konfigurirate sistem video nadzora v skladu z določenimi nalogami. Dovoljeno je varnostno kopiranje na USB-naprave za shranjevanje.

Standardni (klasični H.264) kodek za stiskanje vam omogoča shranjevanje majhnih video datotek brez kakršne koli izgube kakovosti. Kodek H.265 (tehnologija visokokakovostne video kompresije) vam omogoča, da videoposnetek visoke ločljivosti shranite z najmanjšo velikostjo (brez izgube kakovosti) s čimer prihranite veliko prostora na trdem disku. Upravljanje omrežja se lahko zagotovi iz katerega koli kraja sveta.

Sodobna programska oprema vključuje priročen konfigurator in nadzorni sistem CMS. Omrežni vmesnik Ethernet 10/100/1000Base-T zagotavlja zanesljivo in zaščiteno povezavo z optimalno hitrostjo prenosa podatkov, katere največja vrednost je do 1 Gbit/s. Ta model je opremljen z avdio izhodom za predvajanje zvoka.

Za priključitev IP kamer na ta DVR potrebujete POE stikalo, ki ga lahko naročite kot dodatno opremo k snemalniku.

Video vsebine

Tukaj najdete video posnetke s prikazom različnih nastavitev in konfiguracij kamer Partizan na računalniku in aplikaciji vaše prenosne naprave.

1. Nastavitev in konfiguracija IP Wi-Fi kamere IPO-2SP Wi-Fi

 https://www.youtube.com/watch?v=Tq1M1B9i7-U

2. Nastavitev in konfiguracija robotske kamere IPH-1SP-IR z aplikacijo na mobilnih napravah. Na spodnji povezavi je predstavljena Wi-Fi konfiguracija naprave s sistemom Android, pripravljena pa je za delovanje tudi s sistemi iOS in nastavite poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=abnfGkL-2-4&feature=youtu.be

3. Nastavitev in konfiguracija 4G kamere Partizan IPO-2SP 4G/Wi-Fi z uporabo nove aplikacije Partizan za mobilne naprave. Predstavitev je narejena na mobilni napravi s platformo Android, na mobilnih napravah s platformo iOS poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=YkxNYW5XJe0

4. Nastavitev in konfiguracija Wi-Fi seta, njegova konfiguracija na mobilno napravo in na program CMS za Windows.

https://www.youtube.com/watch?v=Htt62zmcl-E&t=203s

 

5. Predstavitev delovanja Cubic kamere IPC-2SP-IR s PIR senzorjem

 

 

Partizan Software

Stran, na kateri najdete programsko podporo za upravljanje z vašim video nadzornim sistemom na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Programe si lahko brezplačno snamete in namestite na povezavi:

http://apps.partizan.global/

 

Navodila za program snemalnika, navodila za montažo in ostale podrobnosti za vašo napravo najdene na spodnji povezavi v obliki .pdf datotek, katere si brezplačno prenesete s  povezave:

http://manuals.partizan.global/