• Podpira 4 kanale 4K(3840x2160)@25fps, 2.0Mp (1920x1080)@25fps.
  • ONVIF, H.264/H.265. Video izhod: HDMI. Avdio vhodi/izhodi: 0/0. 1xSATA do 8Tb (brez HDD-ja), 2xUSB 2.0, Ethernet 10/100Mbit + 4x10/100Mbit (PoE),
  • FTP, miška, vključena programska oprema CMS, WinXP / Vista / 7 / 8 / 10 / iOS / Android, napajanje: DC48V/1.5A.
  • Podpora s programsko opremo: Partizan Device manager (PC/Android/iOS), Partizan CMS, Partizan Cloud Storage, Partizan ACM. Kovinsko ohišje

Snemalnik ima vgrajeno neodvisno 4-kanalno POE stikalo. To omogoča povezavo vsake IP kamere neposredno z NVR z uporabo le enega ethernetnega kabla s prenosom videa in napajanja. Video stiskanje: H.264/H.265 (H.264 klasični kodek je dobra izbira za ohranjanje posnetkov z običajno ločljivostjo in kakovostjo slike z sprejemljivim prostorom za shranjevanje. H.265 je zelo učinkovita tehnologija video kompresije, ki vam omogoča stiskanje video posnetka visoke ločljivosti na najmanjšo velikost brez izgube kakovosti, kar vam prihrani prostor na trdem disku). Podpira ONVIF protokol s čimer je na ta snemalnik moč vezati IP kamere drugih proizvajalcev z istim protokolom.

Video vsebine

Tukaj najdete video posnetke s prikazom različnih nastavitev in konfiguracij kamer Partizan na računalniku in aplikaciji vaše prenosne naprave.

1. Nastavitev in konfiguracija IP Wi-Fi kamere IPO-2SP Wi-Fi

 https://www.youtube.com/watch?v=Tq1M1B9i7-U

2. Nastavitev in konfiguracija robotske kamere IPH-1SP-IR z aplikacijo na mobilnih napravah. Na spodnji povezavi je predstavljena Wi-Fi konfiguracija naprave s sistemom Android, pripravljena pa je za delovanje tudi s sistemi iOS in nastavite poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=abnfGkL-2-4&feature=youtu.be

3. Nastavitev in konfiguracija 4G kamere Partizan IPO-2SP 4G/Wi-Fi z uporabo nove aplikacije Partizan za mobilne naprave. Predstavitev je narejena na mobilni napravi s platformo Android, na mobilnih napravah s platformo iOS poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=YkxNYW5XJe0

4. Nastavitev in konfiguracija Wi-Fi seta, njegova konfiguracija na mobilno napravo in na program CMS za Windows.

https://www.youtube.com/watch?v=Htt62zmcl-E&t=203s

 

5. Predstavitev delovanja Cubic kamere IPC-2SP-IR s PIR senzorjem

 

 

Partizan Software

Stran, na kateri najdete programsko podporo za upravljanje z vašim video nadzornim sistemom na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Programe si lahko brezplačno snamete in namestite na povezavi:

http://apps.partizan.global/

 

Navodila za program snemalnika, navodila za montažo in ostale podrobnosti za vašo napravo najdene na spodnji povezavi v obliki .pdf datotek, katere si brezplačno prenesete s  povezave:

http://manuals.partizan.global/