• Podpira 8 kanalov 5.0 Mp (2592x1944)@13 fps, 16 kanalov 3.0 Mp (2048x1536), 24 kanalov 2.0 Mp (1920x1080)@25 fps, 32 kanalov 1.3 Mp (1280x960)@25fps,
  • ONVIF, H.264. Video izhod: HDMI, VGA. Avdio vhodi/izhodi: 1/1, 2xSATA do 4Tb (brez HDD-ja), 1x eSATA,
  • 2xUSB, FTP, IR daljinski upravljalnik, miška, programska oprema CMS, WinXP / Vista / 7/8 iOS / Android, napajanje: DC12V/4A,
  • Programska podpora: Partizan Device manager (PC/Android/iOS), Partizan CMS, Partizan Cloud Storage, Partizan ACM.

V ta IP DVR snemalnik lahko povežete do 8 video kamer ločljivostji 5,0 MP ali do 24 video kamer z ločljivostjo 2,0 MP.

Vsi video kanali hkrati so zapisani v napravi v realnem času. Izbiranje med štirimi načini snemanja - 24 ur, alarm, gibanje ali urnik - vam omogočajo, da v vsakem časovnem obdobju konfigurirate video nadzorni sistem v skladu z vašimi zahtevami in potrebami. Video posnetke lahko varnostno kopirate prek USB-priljučka na prenosni medij.

Standardni (klasični H.264) kodek za stiskanje vam omogoča prejemanje majhnih video datotek brez kakršne koli izgube kakovosti. Upravljanje vašega video nadzornega sistema se, s priklopom snemalnika na omrežje, lahko zagotovi iz katerega koli kraja sveta, za kar poskrbi sodobna programska oprema. Ta vključuje priročen konfigurator in nadzorni sistem CMS. Omrežni vmesnik Ethernet 10/100/1000 Base-T zagotavlja zanesljivo in zaščiteno povezavo z optimalno hitrostjo prenosa podatkov, katere največja vrednost je do 1 Gbit/s.

Ta model je opremljen z avdio vhodom in izhodom za snemanje in predvajanje zvoka. Za priključitev kamer na ta DVR potrebujete stikalo (switch), ki ga lahko izberete v naši trgovini in vam ga dobavimo skupaj s snemalnikom.

Video vsebine

Tukaj najdete video posnetke s prikazom različnih nastavitev in konfiguracij kamer Partizan na računalniku in aplikaciji vaše prenosne naprave.

1. Nastavitev in konfiguracija IP Wi-Fi kamere IPO-2SP Wi-Fi

 https://www.youtube.com/watch?v=Tq1M1B9i7-U

2. Nastavitev in konfiguracija robotske kamere IPH-1SP-IR z aplikacijo na mobilnih napravah. Na spodnji povezavi je predstavljena Wi-Fi konfiguracija naprave s sistemom Android, pripravljena pa je za delovanje tudi s sistemi iOS in nastavite poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=abnfGkL-2-4&feature=youtu.be

3. Nastavitev in konfiguracija 4G kamere Partizan IPO-2SP 4G/Wi-Fi z uporabo nove aplikacije Partizan za mobilne naprave. Predstavitev je narejena na mobilni napravi s platformo Android, na mobilnih napravah s platformo iOS poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=YkxNYW5XJe0

4. Nastavitev in konfiguracija Wi-Fi seta, njegova konfiguracija na mobilno napravo in na program CMS za Windows.

https://www.youtube.com/watch?v=Htt62zmcl-E&t=203s

 

5. Predstavitev delovanja Cubic kamere IPC-2SP-IR s PIR senzorjem

 

 

Partizan Software

Stran, na kateri najdete programsko podporo za upravljanje z vašim video nadzornim sistemom na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Programe si lahko brezplačno snamete in namestite na povezavi:

http://apps.partizan.global/

 

Navodila za program snemalnika, navodila za montažo in ostale podrobnosti za vašo napravo najdene na spodnji povezavi v obliki .pdf datotek, katere si brezplačno prenesete s  povezave:

http://manuals.partizan.global/