Komplet vsebuje:
1. WiFi NVR (4-kanalni brezžični IP video zapisovalnik, zapis v realnem času, podpora 2.0 Mp, 1xSATA (največ 4Tb)) - 1 kom
2. WiFi IP kamere (2,0 Mp, 1/2.8" Full HD SOI, f = 3.6 mm, rating IP66, IR - do 30 m) - 4 kom 3. Napajanje - 5 kom
4. Miška - 1 kom
5. Lan kabel - 1 kom
6. WiFi antena - 5 kom
7. Montažni komplet - 1 kom
8. Navodila - 1 kom

Brezžični video nadzor, sestavljen iz 2.0Mp kamer z NVR snemalnikom je zanesljiva in funkcionalna rešitev, ki lahko nadzoruje manjše površine: zasebno parkirišče, vhod, delavico in druge. Zaradi odsotnosti vodnikov za video signale je namestitev sistema precej enostavna in cenejša, njegova mobilnost omogoča hitro premikanje videokamere na novo lokacijo. Za zagotovitev zanesljivega delovanja v vseh vremenskih razmerah so ohišja kamer zaščitena pred visokimi in nizkimi temperaturami ter vlago in prahom.

Glavne enote tega sklopa so štiri video kamere z ločljivostjo 2 milijona slikovnih pik z ločljivostjo 1920 x 1080 pik,  z vgrajeno kakovostno širokokotno lečo, infrardečo osvetlitvijo za snemanje ponoči in antivandalno ohišje kamer (kabel speljan v ohišju) in 4-kanalni NVR s FullHD snemanjem v več načinih (pošiljanje obvestil o alarmih in obsežne funkcionalne in omrežne zmogljivosti).

Brezžični zunanji video nadzorovalni sistem 2.0MP Outdoor Wifi Set IP-22 4xCAM + 1xNVR je visokokakovosten in zanesljiv varnostni sistem za manjše objekte, ki ga združuje 100% kompatibilnost komponent in dostopna cena.

Zunanja Wi-Fi IP camera Partizan s sensorjem 1/2.8"

Posnetek kamere v Wi-Fi 2.0 MP v HD resoluciji s  senzorjem 1/2.8" SOI, posnet v dnevnem in nočnem času.

Velja za naslednje modele z istim senzorjem SOI (Wi-Fi sets):
2.0MP Outdoor LCD Wi-Fi set IP-24 2xCAM + 1xNVR
2.0MP Outdoor LCD Wi-Fi set IP-26 4xCAM + 1xNVR
2.0MP Outdoor Wi-Fi set IP-22 4xCAM + 1xNVR

Priporočamo tudi

Video vsebine

Tukaj najdete video posnetke s prikazom različnih nastavitev in konfiguracij kamer Partizan na računalniku in aplikaciji vaše prenosne naprave.

1. Nastavitev in konfiguracija IP Wi-Fi kamere IPO-2SP Wi-Fi

 https://www.youtube.com/watch?v=Tq1M1B9i7-U

2. Nastavitev in konfiguracija robotske kamere IPH-1SP-IR z aplikacijo na mobilnih napravah. Na spodnji povezavi je predstavljena Wi-Fi konfiguracija naprave s sistemom Android, pripravljena pa je za delovanje tudi s sistemi iOS in nastavite poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=abnfGkL-2-4&feature=youtu.be

3. Nastavitev in konfiguracija 4G kamere Partizan IPO-2SP 4G/Wi-Fi z uporabo nove aplikacije Partizan za mobilne naprave. Predstavitev je narejena na mobilni napravi s platformo Android, na mobilnih napravah s platformo iOS poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=YkxNYW5XJe0

4. Nastavitev in konfiguracija Wi-Fi seta, njegova konfiguracija na mobilno napravo in na program CMS za Windows.

https://www.youtube.com/watch?v=Htt62zmcl-E&t=203s

 

5. Predstavitev delovanja Cubic kamere IPC-2SP-IR s PIR senzorjem

 

 

Partizan Software

Stran, na kateri najdete programsko podporo za upravljanje z vašim video nadzornim sistemom na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Programe si lahko brezplačno snamete in namestite na povezavi:

http://apps.partizan.global/

 

Navodila za program snemalnika, navodila za montažo in ostale podrobnosti za vašo napravo najdene na spodnji povezavi v obliki .pdf datotek, katere si brezplačno prenesete s  povezave:

http://manuals.partizan.global/