Komplet vsebuje:


1. WiFi NVR (4-kanalni brezžični IP video snemalnik z zaslonom LCD 10", zapis v realnem času, podpora 2.0 Mp, 1xSATA (največ 6Tb)) - 1 kos
2. WiFi IP kamere (2.0 Mp, 1/2,8" SOI, f = 3.6 mm, zaščita IP66, IR - do 30 m) - 4 kom
3. Napajanje - 5 kom
4. Miška - 1 kom
5. Lan kabel - 1 kom
6. WiFi antena - 5 kom
7. Montažni komplet - 1 kom
8. Navodila - 1 kom

Tip podnožja kamer: B3

4-kanalni brezžični nadzorni sistem z Wi-Fi vmesnikom IP-25 za zunanjo namestitev je odličen sestavni del domačega varnostnega sistema. Glavna komponenta sistema je 10-palčni monitor, v katerega je vgrajen snemalnik. Takšna kombinacija predstavlja kompaktno velikost in eleganten videz opreme, pri čemer ste pri nakupu morebitnih dodatnih naprav znatno prihranili, saj sta ekran in snemalnik združena v celoto. Dodatne prednosti kompleta so IP-video kamere s tehnologijo brezžičnega prenosa signala (preko Wi-Fi-ja), poenostavitev in zmanjšanje stroškov montaže, saj ni potrebno polagati dodatnih žic za povečanje mobilnosti sistema. Kamere in snemalnik med sabo ustvarijo svoje brezžično omrežje. S priklopom LCD snemalnika v vaš domači router in namestitvijo aplikacije na prenosno napravo (tablico, mobilni telefon) lahko posnetke gledate v živo ali pregledujete arhivske posnetke od koder koli. S uporabo mobilne oplikacije boste imeli vaš video nadzorni sistem na dosegu roke!

Glavne enote tega kompleta so štiri video kamere z 2 MP slikovnih pik, opremljene s širokokotnimi objektivi, močno infrardečo osvetlitvijo, tehnologijo Wi-Fi, močnimi kovinskimi ohišji, snemalnik NVR vgrajen v 10-palčni zaslon za enostaven video nadzor in ogled arhiva, FullHD snemanje.

Komplet podpira več načinov snemanja videoposnetkov, pošiljanje obvestil o alarmih in hitro delovanje omrežja. Komplet je primeren za zunanjo in notranjo montažo. Za ta Wi-Fi komplet morate uporabiti trdi disk velikosti 2,5", ki ni vključen v kompletu.

Zunanja Wi-Fi IP kamera Partizan s sensorjem 1/4

Posnetek z Wi-Fi 1.0 MP kamere Partizan s sensorjem 1/4" SOI, posnet v dnevnem in nočnem času.

Modeli z istim senzorjem SOI (Wi-Fi sets):
1.0MP Outdoor LCD Wifi set IP-25 4xCAM + 1xNVR
1.0MP Outdoor LCD Wifi set IP-23 2xCAM + 1xNVR
1.0MP Outdoor Wifi set IP-21 4xCAM + 1xNVR


Video vsebine

Tukaj najdete video posnetke s prikazom različnih nastavitev in konfiguracij kamer Partizan na računalniku in aplikaciji vaše prenosne naprave.

1. Nastavitev in konfiguracija IP Wi-Fi kamere IPO-2SP Wi-Fi

 https://www.youtube.com/watch?v=Tq1M1B9i7-U

2. Nastavitev in konfiguracija robotske kamere IPH-1SP-IR z aplikacijo na mobilnih napravah. Na spodnji povezavi je predstavljena Wi-Fi konfiguracija naprave s sistemom Android, pripravljena pa je za delovanje tudi s sistemi iOS in nastavite poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=abnfGkL-2-4&feature=youtu.be

3. Nastavitev in konfiguracija 4G kamere Partizan IPO-2SP 4G/Wi-Fi z uporabo nove aplikacije Partizan za mobilne naprave. Predstavitev je narejena na mobilni napravi s platformo Android, na mobilnih napravah s platformo iOS poteka po istem postopku.

https://www.youtube.com/watch?v=YkxNYW5XJe0

4. Nastavitev in konfiguracija Wi-Fi seta, njegova konfiguracija na mobilno napravo in na program CMS za Windows.

https://www.youtube.com/watch?v=Htt62zmcl-E&t=203s

 

5. Predstavitev delovanja Cubic kamere IPC-2SP-IR s PIR senzorjem

 

 

Partizan Software

Stran, na kateri najdete programsko podporo za upravljanje z vašim video nadzornim sistemom na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Programe si lahko brezplačno snamete in namestite na povezavi:

http://apps.partizan.global/

 

Navodila za program snemalnika, navodila za montažo in ostale podrobnosti za vašo napravo najdene na spodnji povezavi v obliki .pdf datotek, katere si brezplačno prenesete s  povezave:

http://manuals.partizan.global/