Gradite, obnavljate ali to šele načrtujete? Ob tem razmišljate tudi o prenovi obstoječega hišnega zvonca ali pozivnika z vhodnih ali dvoriščnih vrat? Predstavljamo vam idealno rešitev za vaš dom: Video domofon znamke Myers !!

Komplet video domofona znamke Myers je elegantna in funkcionalna rešitev za dom, delavnico ali pisarno.

Sestavljata ga notranja enota v obliki 7-palčnega barvnega zaslona, ki omogoča enostavno prepoznavanje obiskovalcev, medtem ko podpora za SD pomnilniško kartico omogoča snemanje fotografij in videoposnetkov obiskovalcev tudi v vaši odsotnosti.

Za dodatno raven udobja in varnosti lahko nanj priključite skupno dve zunanji klicni plošči in dve CCTV kameri.

Druga komponenta sistema je zunanja klicna plošča z vgrajeno video kamero visoke ločljivosti, mikrofonom in zvočnikom. Zaradi ločljivosti kamere 1.3MP in kotom gledanja kamere 120° horizontalno in 83° vertikalno ter ob pomoči infrardeče svetlobe, videokamera na pozivnem panelu snema tudi v popolni temi.

Ohišje zunanje enote je narejeno iz trpežne kovine v srebrni barvi in ​​ima zaščito pred prahom, vlago in ekstremnimi zunanjimi temperaturami. Zunanjo in notranjo enoto video domofona je potrebno povezati z kablom in vaš video domofon je sestavljen.

Na sistem lahko vežete tudi elektronsko ključavnico vhodnih ali dvoriščnih vrat in ob pozivu z zunanje enote preprosto s pritiskom na notranji enoti obiskovalcem ali domačim odprete vrata pri pozivni enoti. Sistem je mogoče kombinirati z različnimi barvami in serijami zunanjih enot (tudi brez kamere), s čimer si lahko vaš nov video domofon prilagodite po svojih željah.

 

→ Domofoni in kontrole pristopov

 

Za več informacij o nakupu smo vam na voljo tudi na FB strani.